Підтримка прав людини через освіту та соціальні мережі: навчання для жінок-ВПО

Експерти та спостерігачі моніторингової місії успішно провели цикл теоретичних і практичних лекцій на тему «Ключові принципи прав людини» для жінок, які є внутрішньо переміщеними особами (ВПО), у рамках курсу з популяризації прав людини в соціальних мережах. Усі учасниці отримали глибокі знання про концепцію прав людини, що розвинулася у три покоління (громадянські та політичні; соціальні, економічні […]

06. 09. 2024

Експерти та спостерігачі моніторингової місії успішно провели цикл теоретичних і практичних лекцій на тему «Ключові принципи прав людини» для жінок, які є внутрішньо переміщеними особами (ВПО), у рамках курсу з популяризації прав людини в соціальних мережах.

Усі учасниці отримали глибокі знання про концепцію прав людини, що розвинулася у три покоління (громадянські та політичні; соціальні, економічні та культурні; колективні права), їхню актуальність у сучасному світі, необхідність захисту цих прав і важливість їхнього поширення через соціальні мережі. Права людини — це те, що належить кожному з нас за правом народження, і їх захист є завданням не лише держави, а й кожного з нас.

Під час навчання ми використовували методику, засновану на принципах взаємодопомоги, критичного мислення та творчого підходу. Учасниці тренінгу вже застосовують отримані знання у своїх громадських ініціативах — вебінарах, медитативних сесіях, і працюють над популяризацією прав людини у своїх організаціях.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
letter

Дякуємо. Ваша заявка надіслана!

Очікуйте інформацію найближчим часом

На головну