Умови та правила користування сайтом

1. Загальні правила та визначення

1.1. Громадська організація «Інформаційно-аналітичний центр Міжнародного товариства прав людини» (далі – ІАЦ МТПЛ) діє відповідно до вимог чинного законодавства України. Дотримання користувачем всіх умов, викладених у цих Правилах користування сайтом (надалі – Правила) є обовʼязковим.

1.2. ІАЦ МТПЛ може змінювати, додавати або видаляти частини цих умов надання послуг у будь-який час і такі зміни набирають чинності негайно після публікації. 

1.3. Якщо будь-яке положення цих Правил або будь-які майбутні зміни неприйнятні для Вас, Ви можете припинити доступ до сайту (див. розділ 8 про припинення доступу до сайту). Ваше подальше використання сайту зараз або після публікації повідомлення про будь-які зміни цих правил, буде вказувати на прийняття Вами цих правил, включаючи зміни до них.

1.4. Ми можемо змінити, призупинити або припинити в будь-який час доступ до сайту, включаючи доступність будь-якої інформації, бази даних або контенту. Ми також можемо накладати обмеження на певні функції або обмежувати ваш доступ до частини або всього сайту без повідомлення або відповідальності.

2. Контент сайту

2.1. Матеріали, опубліковані на сайті, призначені для Вашого особистого некомерційного використання. Всі матеріали, опубліковані на сайті захищені авторським правом і знаходяться у володінні або під контролем ІАЦ МТПЛ або сторони, яка є постачальником контенту. Ви повинні дотримуватися всіх додаткових повідомлень про авторські права, інформації або обмежень, що містяться на будь-якій сторінці.

2.2. Зміст сайту захищений авторським правом відповідно до законодавства України та міжнародного авторського права. Ви не маєте права змінювати, публікувати, передавати, брати участь у передачі або продажу, відтворювати (за винятком випадків, передбачених в пункті 2.3, 2.4 та 2.5 цих Умов надання послуг), створювати нові твори, поширювати, виконувати, або яким-небудь чином використовувати зміст сайту (включаючи програмне забезпечення) в цілому або в частині.

2.3. Ви можете завантажити або скопіювати вміст сайту, інші компоненти та елементи, що відображаються на сайті, тільки для особистого використання, за умови дотримання всіх авторських прав та інших повідомлень, що містяться в ньому.

2.4. Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати інформацію, розміщену на сайті, за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче першого абзацу. Для друкованих видань передрук матеріалів ІАЦ МТПЛ дозволяється лише за письмової згоди ІАЦ МТПЛ. Для ЗМІ дозволяється використовувати інформацію, розміщену на сайті ІАЦ МТПЛ, за умови посилання на першоджерело. Під використанням інформації мається на увазі будь-яке відтворення, републікація, поширення, переробка, переклад, включення його частин до інших творів та інші способи, передбачені Законом України “Про авторське право та суміжні права”.

3. Доступ і наявність послуг

3.1. Матеріали можуть містити посилання, пов’язані з іншими Інтернет-сайтами, ресурсами та рекламодавцями. Так як ми не несемо відповідальності за доступність цих зовнішніх ресурсів або їх зміст, Ви повинні направляти будь-яке занепокоєння щодо будь-якого зовнішнього посилання адміністратору сайту.

4. Заяви та гарантії

4.1. Ви гарантуєте, що матеріали будь-якого роду, представлені через Ваш аккаунт не будуть порушені, плагіатом або порушувати права третіх осіб, включаючи авторське право, товарні знаки, недоторканність приватного життя або інших особистих або майнових прав; не будуть містити наклепи чи інший незаконний матеріал.

4.2. ІАЦ МТПЛ не гарантує і не підтверджує точності або надійності будь-яких порад, думок, заяв чи іншої завантаженої або розповсюдження інформації через аккаунти будь-яких користувачів, постачальників інформації або будь-яких інших фізичних чи юридичних осіб. Ви визнаєте та усвідомлюєте, що покладання на такі думки, поради, заяви, меморандуми або іншу інформацію повинно бути на свій страх і ризик. 

5. Реєстрація та безпека

5.1. Як частина процесу реєстрації або створення облікового запису, ви будете створювати облікові дані для входу, зокрема, пароль та електронну пошту. Ви не можете ділитися своїми обліковими даними реєстрації для входу з третіми особами. ІАЦ МТПЛ залишає за собою право скасувати або призупинити Ваш доступ до сайту, якщо Ви поділитеся своїми обліковими даними для входу третіх осіб. Ви несете відповідальність за збереження конфіденційності пароля. 

Ви не можете:

Недотримання вищезазначених положень вважається порушенням Правил, які можуть призвести до негайного припинення існування Вашого аккаунта.

5.2. Будь ласка, повідомте an.alekseyeva@gmail.com про будь-які відомі або передбачувані випадки несанкціонованого використання Вашого аккаунту, або про будь-яке відоме або передбачуване порушення безпеки, у тому числі втрати, крадіжки або несанкціонованого розкриття вашого пароля.

5.3.Будь-яка шахрайська, образлива або інша протизаконна діяльність може бути підставою для припинення дій вашого облікового запису, на власний розсуд, і ми можемо направити відомості до відповідних правоохоронних органів.

6. Зв’язок між ІАЦ МТПЛ та користувачами

6.1.Ви надаєте, а Компанія залишає за собою право відправляти на Вашу електронну пошту інформацію про зміни або доповнення послуги на сайтах. 

6.2. ІАЦ МТПЛ може зв’язатися з Вами по електронній пошті задля Вашої участі в опитуванні користувачів, задаючи питання з метою покращення поточних або перспективних матеріалів. Ця інформація буде використана для покращення роботи сайтів і для кращого розуміння наших користувачів. Будь-яка інформація, яку ми отримуємо в таких опитуваннях, не буде передана третім особам, за винятком узагальненої форми без розкриття вашої особистості.

7. Ліцензії та програмне забезпечення

7.1. Ви не маєте ніяких прав на пропрієтарне програмне забезпечення та супровідну документацію, або на будь-які покращення або зміни до них (“програмне забезпечення”), якщо у Вас не має доступу до сайту. Ви не можете субліцензувати, поступатися або передавати будь-які ліцензії, надані сайтом, і будь-яка спроба такого субліцензування, привласнення або передачі вважається недійсною та протиправною. Ви не можете копіювати, поширювати, змінювати, переробляти, або створювати похідні роботи від програмного забезпечення.

8. Припинення доступу до сайту

8.1. Ви можете припинити дію акаунта в будь-який час, звернувшись на  електронну пошту an.alekseyeva@gmail.com. 

8.2. ІАЦ МТПЛ може, на свій власний розсуд, видалити або призупинити доступ до всього сайту або його частини з будь-якої причини, включаючи, порушення або невиконання цих Правил.

9. Різне

9.1. Ці Правила були внесені і повинні тлумачитися і застосовуватися відповідно до законів України. Будь-які спори щодо реалізації цих Правил будуть вирішуватися відповідним судом, розташованим на території України.

9.2. Незважаючи на будь-які положення з вищевикладеного, нічого в цих Правилах не може використовуватися для тлумачення положень, зазначених в Політиці Конфіденційності.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
letter

Дякуємо. Ваша заявка надіслана!

Очікуйте інформацію найближчим часом

На головну